Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old Jan 8, 2012 | 11:10 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by S2johnyK
......Η Εlise είναι δέκα φορές πιο απότομη και απόλυτη από το S2000.
Όταν την οδήγησα σε φρενάρισμα από τα 180 πριν το turn-in αισθάνθηκα πως άμα γίνει η στραβή δεν θα βρουν να θάψουν
Τελικά θέλεις πιο φιλικό αυτοκίνητο πχ Μιατα ή πιο απόλυτο?
Για το Cayman S δεν ξέρω δεν το έχω βολτάρει.....
3-4 elise που έχω δοκιμάσει, είναι ο ορισμός της σταθερότητας και του προβλέψιμου...τι να σου πώ.... Για το cayman καλό είναι, αμα βρείς κάποιον φίλο σου, να το βολτάρεις, ακόμα και σε βουνό..... Αν και ιεροσυλία, το θεωρώ καλύτερο από 911... τουλάχιστον η πρώτη γενιά, καθώς τη δεύτερη μάλλον την "έκοψαν"....

....Γενικά εγω όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι δεν περιμένω από το αμάξι να το κάνει για μένα, και μιλαω αποκλειστικά για εμένα χωρίς να υπονοώ τίποτα για κανέναν ....
Αντιθέτως, εγώ περιμένω να κάνει το αμάξι ακριβώς αυτό που του λέω και όχι τα δικά του.... ακόμα και όταν αυτό που του λέω είναι λάθος....

@taz5. Ναι φίλε μου μπαίνω πίστα με το s. Το ραλλάκι είναι μόνο για αγώνες. Στα Μέγαρα έχω γυρίσει 9.1 και Σέρρες 33.1 και στις δύο περιπτώσεις με ημισλίκ R888, πριν καιρό βέβαια....
Reply
Old Jan 9, 2012 | 03:28 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

και επειδή ανέφερα κάποια πράγματα για τον Παναγιώτη, να γράψω και την επιβεβαίωση με πόστ που έγραψε σε άλλο φόρουμ:

[quote author=f1pilot link=topic=397.msg9840#msg9840 date=1326049483]
Χωρίς καμία διάθεση να μπω μεταξύ σας, ούτε να σχολιάσω κανενός την οδήγηση/εμπειρία, ούτε και να μπω σε κόντρα τύπου μχ5/S2k απλώς να παραθέσω μερικά δεδομένα. Το ΜΧ5 μου ήταν μετρημένο 164 άλογα (εντελώς στοκ από μοτερ), με λίγο πιο κοντό διαφορικό (συνολικά ήταν και μακρύτερο από το μαμά λόγω διαμέτρου ελαστικών), είχε ένα σετ τακάκια xp8 και μια ανάρτηση με setup αρκετά μακριά από το βέλτιστο πίστας με 220lbs ελατήρια(40άρια) και αντιστεπτικές λίγο παχύτερες από μαμα ΡΧ8. Τα ελαστικά ήταν 225/50/16 kumho full hard. Έκανα 1 μόνο session με 6 γύρους και ο χρόνος ήταν 1'33'75. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν το βέλτιστο καθώς δεν ασχολήθηκα καν με το τι προσέγγιση ήθελε το αμάξι για να γράψει χρόνο, απλώς έκανα ένα διερευνητικό session. Στην ευθεία έβγαλε 176 χλμ ενώ σε άλλο γύρο είχε φτάσει και τα 178.
[/quote]
Reply
Old Jan 9, 2012 | 06:10 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ πάντως έχω χαθεί μετά απο τόσα πόστ. Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο καθένας σας αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται διάλογος.

Είναι η συζήτηση τύπου "ραδιόφωνο" που λέω εγώ. Σαν να έχεις συντονίσει δύο διαφορετικούς σταθμούς και να έχεις βάλει 2 ραδιόφωνα το ένα αντικρυστά με το άλλο...

Όχι τίποτα άλλο, μου συγχίσατε και τον Ηλία και βγήκε μέσα απο τις μακέτες του και άρχισε να μιλάει για FD, GTR, MR-2, 2zz, Royal και Ε30!

Γιάννη (χρόνια πολλά και απο εδώ) πάλι καλά που με μεγάλωσες καλά και τώρα που μεγάλωσε το μουστάκι μπορώ να το κουμαντάρω το πριόνι !!
Άντε σειρά έχεις ο αδερφός σου τώρα, δώστου την Hondara να αρχίσει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο και αυτός σιγά σιγά. Με προσοχή όμως, και βγάλτου κανένα λουρί του κομπρέσσορα καλύτερα!
Reply
Old Jan 9, 2012 | 06:39 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Nabu
Όχι τίποτα άλλο, μου συγχίσατε και τον Ηλία και βγήκε μέσα απο τις μακέτες του και άρχισε να μιλάει για FD, GTR, MR-2, 2zz, Royal και Ε30!
Ασ'τα...!!! Άντε να ησυχάσω, ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να έχω μπει μέσα με ετοιμοπόλεμο το Sάκι μου, να τα λέμε με ζεστό καφεδάκι στην πίστα ή σε κανένα χιονοδρομικό και να μη μιλώ βάσει συνοδήγησης και οδήγησης Rfactor.. Απλά ήθελα να πω κι εγώ τη μλκία μου.. καταλαβαίνεις.. τόσο καιρό δε μιλάω, δε μιλάω, αλλά μου πατήσατε το κουμπί τώρα με όλα αυτά τα αγωνιστικά που ήδη μου λείπουν..

Πριν 2 μέρες έβγαλα και την Sάρα κι έκανα όοοοοοολο το τετράγωνο μία γύρα για να δουλέψει το εργαλείο..
Reply
Old Jan 9, 2012 | 07:48 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Ναμπουρα μου πολύ καλός ο χρόνος σου, ακόμα σε θυμάμαι αμούστακο παιδί που σε μεγάλωνα στα γόνατα μου
κοιτα να δεις τι εκανε ο ναμπουρας μικρος κι αμουστακος
Reply
Old Jan 9, 2012 | 10:12 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Γιάννη (χρόνια πολλά και απο εδώ) πάλι καλά που με μεγάλωσες καλά και τώρα που μεγάλωσε το μουστάκι μπορώ να το κουμαντάρω το πριόνι !!
Άντε σειρά έχεις ο αδερφός σου τώρα, δώστου την Hondara να αρχίσει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο και αυτός σιγά σιγά. Με προσοχή όμως, και βγάλτου κανένα λουρί του κομπρέσσορα καλύτερα!
Ναμπουρα (σε ευχαριστω και απο εδω και εσυ οτι επιθυμεις) we miss you ρε φιλε
Θα το δωσω θα το δωσω στον μικρο, αλλα οχι ακομα, του χρονου που θα αυξηθούνε τα τελη

Originally Posted by kosdali
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1326038235' post='21296573
Ναμπουρα μου πολύ καλός ο χρόνος σου, ακόμα σε θυμάμαι αμούστακο παιδί που σε μεγάλωνα στα γόνατα μου
κοιτα να δεις τι εκανε ο ναμπουρας μικρος κι αμουστακος
Τι εκανε?

Υ.Γ.
Τελικα δεν ξερει καποιος πως συμπεριφερεται ενα S2000 καραμαμαμισιο στο σύμπλεγμα Κ5-6-7-8-9 ...
Reply
Old Jan 9, 2012 | 05:54 PM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Originally Posted by ntz
......Η Εlise είναι δέκα φορές πιο απότομη και απόλυτη από το S2000.
Όταν την οδήγησα σε φρενάρισμα από τα 180 πριν το turn-in αισθάνθηκα πως άμα γίνει η στραβή δεν θα βρουν να θάψουν
Τελικά θέλεις πιο φιλικό αυτοκίνητο πχ Μιατα ή πιο απόλυτο?
Για το Cayman S δεν ξέρω δεν το έχω βολτάρει.....
3-4 elise που έχω δοκιμάσει, είναι ο ορισμός της σταθερότητας και του προβλέψιμου...τι να σου πώ.... Για το cayman καλό είναι, αμα βρείς κάποιον φίλο σου, να το βολτάρεις, ακόμα και σε βουνό..... Αν και ιεροσυλία, το θεωρώ καλύτερο από 911... τουλάχιστον η πρώτη γενιά, καθώς τη δεύτερη μάλλον την "έκοψαν"....

....Γενικά εγω όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι δεν περιμένω από το αμάξι να το κάνει για μένα, και μιλαω αποκλειστικά για εμένα χωρίς να υπονοώ τίποτα για κανέναν ....
Αντιθέτως, εγώ περιμένω να κάνει το αμάξι ακριβώς αυτό που του λέω και όχι τα δικά του.... ακόμα και όταν αυτό που του λέω είναι λάθος....

@taz5. Ναι φίλε μου μπαίνω πίστα με το s. Το ραλλάκι είναι μόνο για αγώνες. Στα Μέγαρα έχω γυρίσει 9.1 και Σέρρες 33.1 και στις δύο περιπτώσεις με ημισλίκ R888, πριν καιρό βέβαια....

Για elise πρώτης γενιάς που ξέρω, μάλιστα ήταν η πρώτη που πουλήθηκε στην Ελλάδα, συμφωνώ με τον Johnny, ότι το S είναι πιό σταθερό και εύκολο (μαμά και η elise και το S), ειδικά στα φρένα και συμφωνεί μαζί μας και ο ιδιοκτήτης της elise.
Από την άλλη, συμφωνώ με τον Γιάννη 1000%, ότι περιμένω από το αυτοκίνητό μου να κάνει ακριβώς ότι του λέω κι ας είναι και λάθος αυτό, να μην σου πώ ειδικά όταν είναι λάθος αυτό που του λέω.

Πάντως γενικά μιλώντας Γιάννη, μπορεί απλά να βολεύεσαι λιγότερο μέσα στο S, απ' ότι στο rallye για παράδειγμα και όπως πιστεύω ότι καταλαβαίνεις, αυτό είναι σημαντικότατο.

Παιδιά καλά γκάζια και είς κατώτερα (σε χρόνους).
Reply
Old Jan 9, 2012 | 10:18 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

..Υ.Γ.Τελικα δεν ξερει καποιος πως συμπεριφερεται ενα S2000 καραμαμαμισιο στο σύμπλεγμα Κ5-6-7-8-9 ...
Έχω ποστάρει τηλεμετρία του Νάμπουρα στην προηγουμένη σελίδα.... Είναι οτι πιο κοντά σε "μαμά" υπάρχει.
Reply
Old Jan 9, 2012 | 11:21 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Έχω και τηλεμετρία απο το HAC που το αμάξι ακόμα ήταν με μαμά κιλά. Και διαφορετικές τηλεμετρίες απο εμένα και απο τον Μάκη, οπότε μπορεί να γίνει σύγκριση και γραμμών...
Reply
Old Jan 10, 2012 | 10:34 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by ntz
Διαβαζω, ξαναδιαβαζω δεν εχω καταλαβει ακομα που κολλαει το "Αντιθέτως" ....,δεν πειράζει, καλή καρδιά

Originally Posted by ntz
και επειδή ανέφερα κάποια πράγματα για τον Παναγιώτη, να γράψω και την επιβεβαίωση με πόστ που έγραψε σε άλλο φόρουμ:

[quote author=f1pilot link=topic=397.msg9840#msg9840 date=1326049483]
Χωρίς καμία διάθεση να μπω μεταξύ σας, ούτε να σχολιάσω κανενός την οδήγηση/εμπειρία, ούτε και να μπω σε κόντρα τύπου μχ5/S2k απλώς να παραθέσω μερικά δεδομένα. Το ΜΧ5 μου ήταν μετρημένο 164 άλογα (εντελώς στοκ από μοτερ), με λίγο πιο κοντό διαφορικό (συνολικά ήταν και μακρύτερο από το μαμά λόγω διαμέτρου ελαστικών), είχε ένα σετ τακάκια xp8 και μια ανάρτηση με setup αρκετά μακριά από το βέλτιστο πίστας με 220lbs ελατήρια(40άρια) και αντιστεπτικές λίγο παχύτερες από μαμα ΡΧ8. Τα ελαστικά ήταν 225/50/16 kumho full hard. Έκανα 1 μόνο session με 6 γύρους και ο χρόνος ήταν 1'33'75. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν το βέλτιστο καθώς δεν ασχολήθηκα καν με το τι προσέγγιση ήθελε το αμάξι για να γράψει χρόνο, απλώς έκανα ένα διερευνητικό session. Στην ευθεία έβγαλε 176 χλμ ενώ σε άλλο γύρο είχε φτάσει και τα 178.
[/quote]

Ξαναδιαβαζω...
Ευχομαι και εις κατωτερα στο παλικαρι!

Originally Posted by ntz
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1326136371' post='21300020
..Υ.Γ.Τελικα δεν ξερει καποιος πως συμπεριφερεται ενα S2000 καραμαμαμισιο στο σύμπλεγμα Κ5-6-7-8-9 ...
Έχω ποστάρει τηλεμετρία του Νάμπουρα στην προηγουμένη σελίδα.... Είναι οτι πιο κοντά σε "μαμά" υπάρχει.
Είχα την εντύπωση (μάλλον λανθασμένα τελικά) ότι το Ναμπουραμαξο δεν είναι "μαμά" αναρτησιακά...
Τέλος πάντων, είμαι λίγο (έως πολύ, κατά περίπτωση) επιρρεπής στα λάθη.
Εύχομαι να τρελάνετε τα χρονόμετρα (Ναμπουρα περιμένουμε τρελούς χρόνους)
Καλή συνέχεια σε όλους
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:26 PM.