ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Πολλά μπράβο στα παιδία και ιδιαίτερα στον Κωστη που ο χρόνος που έκανε είναι απλά τρελός για αυτό το αμάξι!! Όπως έχω πει ήδη έχει καρύδια ο τρελός!!!
Όσο για τον Μάκαρο εννοείται ότι είναι το κλασσικό τρελό τιμόνι που όλοι ξέρουν.
Επίσης πολύ καλός και ο φίλος του Μάκη με το μαύρο MR2.
Όσο για τον Μάκαρο εννοείται ότι είναι το κλασσικό τρελό τιμόνι που όλοι ξέρουν.
Επίσης πολύ καλός και ο φίλος του Μάκη με το μαύρο MR2.
Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Intergrale Club που συνεχίζουν να διοργανώνουν ωραία Trackdays στα Μέγαρα.
Είναι ήσυχα, χωρίς πολλά πολλά, με χαμηλό κόστος και στο τέλος περνάμε όλοι καλά.
Λίγη περισσότερη βάση στο briefing την επόμενη φορά μιας που μερικοί οδηγοί έχουν έλειψη παιδίας πίστας αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φταίνε οι διοργανωτές.
Στα της πίστας. Αφού είδα ότι κανένας καλός άνθρωπος δεν θέλει τα Direzza που πουλούσα τόσο καιρό αποφάσισα να τα βάλω επάνω στο αμάξι και να δοκιμάσω την τύχη τους.
Πρώτο Session που μπαίνω και το αμάξι το νιώθω ότι πετάει γενικότερα. Κινούταν απο Κ σε Κ με ρυθμό που δεν είχα ξανανιώσει στα Μέγαρα.
"Ά ρε Bill τι αμάξι έχεις φτιάξει ρε πο@στ΅@ μου"!! Το μελετούσα πολλές φορές αυτό!!
Κοιτάζω το Pbox και το αμάξι έχει μπει στο 1.09 χωρίς να έχω πιέσει πουθενά. Το κοιτούσα προβληματισμένος με υποψίες ότι μπορεί να μην δείχνει σωστά.
Αρχίζω να πιέζω/ομαι και βλέπω την οθόνη να σημειώνει 1.08!!
ΠΡοσπαθώ να συγκρατήσω την χαρά μου και να συγκεντρωθώ στην οδήγηση και στον 4-5ο γύρο νομίζω το αμάξι γυρίζει στο 1.07.9!!
Τα λάστιχα διαστημικά!! Η πίστα σε πολύ καλή μέρα!! Το αμάξι έκανε πραγματικά ότι ήθελες να κάνει, όλα ήταν τέλεια!!
Στο πρότελευταίο session κατάφερα να κάνω 2 καλούς/καθαρούς γύρους (γιατί αυτό που είπα πριν για το briefing οδήγησε στο να χαθούν αρκετοί γύροι μέχρι ο άλλος να σε πάρει χαμπάρι ότι έρχεσαι και να αποφασίσει να κάνει στην άκρη) με αποτέλεσμα το PBox να γράψει 1.07.5
Το αμάξι αυτό έτσι όπως είναι, με σωστά ελαστικά (δλδ 255 και όχι 235 που είχε τώρα πίσω)και κάποια οδηγική βελτίωση που ξέρω που χρειάζεται, γράφει γύρω στο 1.06.5.
Μουρλό S2000 και δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά σε πολιτική μορφή!!!
Μπράβο σε όλους όσους ήρθαν εκεί, μπράβο στον Μάκη που έριξε με το MR2 του στον Ηλία
και τέλος συγγνώμη σε όσους ήθελα να πάω βόλτα αλλά τελικά δεν πήγα.
Ξανά special thanks to Βασίλης Περιστερίδης και το B16A Workshop για ΤΟ εργαλείο!!!
Είναι ήσυχα, χωρίς πολλά πολλά, με χαμηλό κόστος και στο τέλος περνάμε όλοι καλά.
Λίγη περισσότερη βάση στο briefing την επόμενη φορά μιας που μερικοί οδηγοί έχουν έλειψη παιδίας πίστας αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φταίνε οι διοργανωτές.
Στα της πίστας. Αφού είδα ότι κανένας καλός άνθρωπος δεν θέλει τα Direzza που πουλούσα τόσο καιρό αποφάσισα να τα βάλω επάνω στο αμάξι και να δοκιμάσω την τύχη τους.
Πρώτο Session που μπαίνω και το αμάξι το νιώθω ότι πετάει γενικότερα. Κινούταν απο Κ σε Κ με ρυθμό που δεν είχα ξανανιώσει στα Μέγαρα.
"Ά ρε Bill τι αμάξι έχεις φτιάξει ρε πο@στ΅@ μου"!! Το μελετούσα πολλές φορές αυτό!!
Κοιτάζω το Pbox και το αμάξι έχει μπει στο 1.09 χωρίς να έχω πιέσει πουθενά. Το κοιτούσα προβληματισμένος με υποψίες ότι μπορεί να μην δείχνει σωστά.
Αρχίζω να πιέζω/ομαι και βλέπω την οθόνη να σημειώνει 1.08!!
ΠΡοσπαθώ να συγκρατήσω την χαρά μου και να συγκεντρωθώ στην οδήγηση και στον 4-5ο γύρο νομίζω το αμάξι γυρίζει στο 1.07.9!!
Τα λάστιχα διαστημικά!! Η πίστα σε πολύ καλή μέρα!! Το αμάξι έκανε πραγματικά ότι ήθελες να κάνει, όλα ήταν τέλεια!!
Στο πρότελευταίο session κατάφερα να κάνω 2 καλούς/καθαρούς γύρους (γιατί αυτό που είπα πριν για το briefing οδήγησε στο να χαθούν αρκετοί γύροι μέχρι ο άλλος να σε πάρει χαμπάρι ότι έρχεσαι και να αποφασίσει να κάνει στην άκρη) με αποτέλεσμα το PBox να γράψει 1.07.5
Το αμάξι αυτό έτσι όπως είναι, με σωστά ελαστικά (δλδ 255 και όχι 235 που είχε τώρα πίσω)και κάποια οδηγική βελτίωση που ξέρω που χρειάζεται, γράφει γύρω στο 1.06.5.
Μουρλό S2000 και δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά σε πολιτική μορφή!!!

Μπράβο σε όλους όσους ήρθαν εκεί, μπράβο στον Μάκη που έριξε με το MR2 του στον Ηλία
και τέλος συγγνώμη σε όσους ήθελα να πάω βόλτα αλλά τελικά δεν πήγα. Ξανά special thanks to Βασίλης Περιστερίδης και το B16A Workshop για ΤΟ εργαλείο!!!
Ο ψαράς έπρεπε να βάλει καινούρια semi για να δει άσπρη μέρα.. 
Μιας και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω όλα αυτά στο αμάξι μου, μπορώ να παραδεχτώ την ήττα μου και να τα παρατήσω.. θ'αλλάξω hobby.. και ρε γμτ.. έχουμε γίνει σαν τα rallye... δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα που να είναι μαμά με ανάρτηση μόνο να παίζουμε μεταξύ μας...
Ο Μάκης αλλαξοπίστησε.. ο nabu παίζει πλέον με τα westfield.. έτσι χαλάνε οι παρέες...!!!!
Nabu
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΜΑΞΙ !!!!!!
Να το χαίρεσαι και σταμάτα την παρέα με τον bill, γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παρμπρίζ την επόμενη φορά..

Μιας και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω όλα αυτά στο αμάξι μου, μπορώ να παραδεχτώ την ήττα μου και να τα παρατήσω.. θ'αλλάξω hobby.. και ρε γμτ.. έχουμε γίνει σαν τα rallye... δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα που να είναι μαμά με ανάρτηση μόνο να παίζουμε μεταξύ μας...
Ο Μάκης αλλαξοπίστησε.. ο nabu παίζει πλέον με τα westfield.. έτσι χαλάνε οι παρέες...!!!!
Nabu
Να το χαίρεσαι και σταμάτα την παρέα με τον bill, γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παρμπρίζ την επόμενη φορά..
Ο ψαράς έπρεπε να βάλει καινούρια semi για να δει άσπρη μέρα.. 
Nabu

Nabu

Λοιπον εγω πανω απο ολα χαρηκα που ειδα ανθρωπους που ειχα να δω καιρο..Με πηγε βολτα ο Πετρος εντωμεταξυ[Ιονος] και νομιζα οτι μπηκα σε πιστολι μετα το MR..
Σαραντη εμεις οπως ειπαμε ετσι..
Για τον Ναβυ τα χω πει πολλες φορες.Ξερεις οτι οταν οδηγησει κατι θα το παει οσο σχεδον παει..Και τωρα που οδηγαει με τα 2 χερια βγαινουν και πιο σωστα τα βιντεακια
Τα παιδια στην Β16 εχουν κανει φοβερη δουλεια στο αυτοκινητο με ελαχιστο κοστος ουσιαστικα και εχει και δρομο ακομα..και Βill οπως ειπαμε μην πειραξεισ τιποτα!
Το 1.08 το περιμενα να πω την αλειθεια αλλα οχι και 1.07..και εις κατωτερα!διαφημιση για τα S!
Ε για το MR τι να πω,αλλωστε δεν θα ενδιαφερει και κανεναν εδω μεσα.
Παντως αν και δεν ειναι S,τιμιο αμαξακι για τους καιρους μας..Παντα ετσι να μαστε καλα και να περναμε καλα και τιποτα αλλο..
Μπράβο ρε Κων/νε!!! Πραγματικά πετάς!!! Άντε βάλε και καμιά τηλεμετρία να τρελαθούμε....πες τπτ και για τα λάσχτιχα!!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ο Βασίλης τι έκανε;;
Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω έστω και για βόλτα, καθώς έμπλεξα στη δουλειά...
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ο Βασίλης τι έκανε;;
Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω έστω και για βόλτα, καθώς έμπλεξα στη δουλειά...
Ο Βασίλης κάνοντας βόλτα και γράφοντας στην κυριολεξία 60-70 γύρους το λιγότερο κάνοντας όλο τον κόσμο βόλτα έκανε 07 και έφυγε! Αλλος μουρλός και αυτός!!!! Αναλογικά πάντως τα 2 αυτοκίνητα το τρελό είναι το 07 του Κώστα γιατί του Βασίλη καλά προετοιμασμένο κάνει εύκολα 06 χαμηλά! Αλλά s να κάνει αυτό το χρόνο είναι τρελό!
Γιάννη θενκς για τα θετικά σχόλια.
Τηλεμετρία θα βάλω αύριο στο Motorsport-spec αλλιώς στην στέλνω και με email εσένα προσωπικά.
Τα λάστιχα ήταν φοβερά. Δεν ξέρω τι compound ήταν φίλε, αλλά τα αισθανόμουν βεντούζα πραγματική.
Εντωμεταξύ άλλη ημερομηνία παραγωγής είχαν τα μπροστά, άλλη τα πίσω, άλλη το δεξί, άλλη το αριστερό. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά δουλεύαν καταπληκτικά.
Παρότι ένα νούμερο μικρότερα απο ΟΕΜ διάσταση, σε πολύ λίγα σημεία αισθανόμουν το αμάξι να πηγαίνει να γλυστρίσει.
Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω πιο φρέσκο τέτοιο λάστιχο και σε διάσταση 255 πίσω.
Νομίζω το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό!
Τρελό θα είναι όταν θα μπει στο 1.06 Σαράντη!! Λίγα πράγματα θέλει για να γίνει αυτό...
Τηλεμετρία θα βάλω αύριο στο Motorsport-spec αλλιώς στην στέλνω και με email εσένα προσωπικά.
Τα λάστιχα ήταν φοβερά. Δεν ξέρω τι compound ήταν φίλε, αλλά τα αισθανόμουν βεντούζα πραγματική.
Εντωμεταξύ άλλη ημερομηνία παραγωγής είχαν τα μπροστά, άλλη τα πίσω, άλλη το δεξί, άλλη το αριστερό. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά δουλεύαν καταπληκτικά.
Παρότι ένα νούμερο μικρότερα απο ΟΕΜ διάσταση, σε πολύ λίγα σημεία αισθανόμουν το αμάξι να πηγαίνει να γλυστρίσει.
Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω πιο φρέσκο τέτοιο λάστιχο και σε διάσταση 255 πίσω.
Νομίζω το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό!
Τρελό θα είναι όταν θα μπει στο 1.06 Σαράντη!! Λίγα πράγματα θέλει για να γίνει αυτό...
Βλέποντας σε μέσα στην πίστα και στο βιντεάκι το πιστεύω απόλυτα!!!!
Αν είχες τα πράγματα τον Σερρων την Παρασκευή μαζί με 8αρια πιστευώ ότι θα το έγραφε και θα τρέλαινες κόσμο
Ο Bill για άλλη μια φορά βγήκε σωστός!!!
Αν είχες τα πράγματα τον Σερρων την Παρασκευή μαζί με 8αρια πιστευώ ότι θα το έγραφε και θα τρέλαινες κόσμο
Ο Bill για άλλη μια φορά βγήκε σωστός!!!
Συγχαρητηρια για τους χρονους ρε Κωνσταντινε!!
Παρα πολυ καλα,ανελπιστα θα ελεγα.Και ωραιο στυλ,αερινο,χωρις αγχος και περιτες κινησεις!Παντα τετοια και βαλε βιντεακια να γουσταρουμε.Ενα μεγαλο μπραβο και σε ολα τα παιδια που ηταν εκει και βοηθησαν στο να γινει ενα πετυχημενο event.
μπραβο ρε παιδες που περνατε καλα 
Κωστακη μπραβο και απο μενα, δεν εχω εμπειρια απο την πιστα των μεγαρων αλλα απο αυτα που ακουω εχεις πετυχει φοβερο χρονο
και οπως λεει και ο Μακης πιστευω οτι αυτο που οδηγας το πας σχεδον οσο παει...αντε και εις κατωτερα
Κωστακη μπραβο και απο μενα, δεν εχω εμπειρια απο την πιστα των μεγαρων αλλα απο αυτα που ακουω εχεις πετυχει φοβερο χρονο