Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old May 1, 2012 | 12:17 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Dicktp
..Τώρα μου άναψες φωτιες
Εχω βγάλει ότι υπάρχει από aircondition από το σημείο του πλακιδίου που αναγράφει το πλαίσιο και μπροστά και τις έκλεισα τις δύο τρυπούλες που αφήνουν οι σωληνώσεις. Είσαι σίγουρος ότι τα εναπομείναντα είναι περίπου 20 κιλα?
Για να βγόυν πρέπει να βγάλω ταμπλο?
Εχεις ζυγίσει το αυτοκινητό σου πόσο είναι τώρα?..
Όπως έγραψα παραπάνω δεν τα έχω βγάλει από το δικό μου αμάξι. Τα έχω βγάλει από τροπέτο και ναι, όταν τα είχα ζυγίσει, η σούμα έβγαινε εκεί, γύρω στα 30 κιλά. Επίσης σου γράφω οτι δεν έχεις υπολογίσει το φρέον στα κιλά που αναφέρεις. Τα υπόλοιπα πράγματ βρίσκονται πίσω από το ταμπλό και ναι πρέπει να το αφαιρέσει. Αν το κάνεις βέβαια, αξίζει να αφαιρέσεις και τον "κετσέ" πίσω από το ταμπλό, που φαίνεται να είναι βαρύς. Για καλωδιώσεις κλπ θα χρειαστείς ένας ηλεκτρολόγο για να τα αφαιρέσεις.
Reply
Old May 10, 2012 | 11:21 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by kosdali
Originally Posted by Nabu' timestamp='1335594567' post='21650578
"ΟΕΜ + VAFC FTW"
και φυσικα ακομα ειναι η καλυτερη πιο αποδοτικη ασφαλη σταθερη λυση για τα λεφτα που δινεις αλλωστε και γω τον μαμα με το vafc δεν τα εβγαλα απο το αμαξι.

οσο για το κοντο το 4,44 το δοκιμασα αρκετα για να βγαλω συμπερασμα...για το 4.77 εχω αποψη μονο απο του Λαμπρου...οποτε θα το βαλεις και συ για να βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα

παντως σε εικονικη γυρα 4.1 με το δικο μου στην 1 κ 2, η 3τη ειναι υπεραρκετη μεχρι την 3 κ 4 εχω βαλει 4τη που δεν μπορω να την πατησω τερμα(με 4,77 θελει και 5τη).στην 5 παλι την 3τη δεν μπορω να την πατησω τερμα περα απο 50 μετρα ευθειας μεχρι την 6 που εκει με το 4.77 θα βαζεις 4τη για λιγο...6,7,8 η 3τη μπαινει χωρις τερμα γκαζι,εξοδο 8 τερμα με 3τη και αλλαγη 4τη πριν 9 ενω με 4,77 θα εχεις 4τη (που θα ειναι πιο μακρια απο την 3τη του 4,1 κατα 10χλμ αρα και πιο αδυναμη) και θα αναγκαστεις να βαλεις και 5τη πριν την 10. 10 - 11 η 3τη ισα που κοφτιαζει μεχρι 11 ενω με 4,77 θα βαλεις και 4τη απο νωρις(οπως ειπα πιο αργη η 4τη του 4,77 απο 3τη του 4,1 αποδεδειγμενα) 11-12 3τη μου παλι υπεραρκετη 12- 13 εγω γεμιζω 3τη ενω το 4,77 4τη(παλι πιο αργο) 13 η 4τη μου δεν μπορω να πατησω τερμα(παλι αρκετη) 14- 15 3τη παλι δεν παταω τερμα και φυσικα στην ευθεια μετα τα 140 μεχρι τα 200 το 4,77 ειναι πιο αργο οπως ολοι ξερουν

τι δεν καταλλλαβαινεις ?

Originally Posted by Tazio
Originally Posted by Nabu' timestamp='1335594567' post='21650578
Βαγγελάκη μου καταρχάς να πω ότι έχω αγοράσει 4.77 και απλά περιμένει καρτερικά μέχρι να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες που έχω (μετρήσεις, πατήματα κτλ) για να τοποθετηθεί επάνω.
Τον εικονικό γύρο που έκανες τον έχω κάνει και με τον Κώστα στο παρελθόν σε μια ίδια συζήτηση που είχαμε και κατά βάση συμφωνώ στο πως τον έχεις περιγράψει.

Το θέμα όμως έχει ως εξής!!!

Το πραγματικό γύρο του 4.1 τον έχεις simulaρει?

Η αλλαγή που κάνω επάνω στην 3-4?
Το αν πρέπει να αλλάξω στην 6 νωρίς ή αν τελικά δεν αλλάξω η αλλαγή φονιάς επάνω στην 9 με 140χλμ κόφτη 3ης?
Κ13 εγώ πλέον κουβαλάω την φόρα μου με 4η και όχι 3η αλλά νιώθω ότι θα μου χρησίμευε έξτρα ροπή για να πατάει το αμάξι κάτω.

Τι θέλω να πω. Τέλεια κλιμάκωση για ΜΙΑ ΜΟΝΟ πίστα (γιατί άπαξ και την έχεις για μια, δεν μπορεί να την έχεις και για κάποια άλλη εκτός και αν μιλάμε για τύχη) μπορείς να έχεις μόνο με σχέσεις.
Αλλιώς παντού και πάντα θα υπάρχουν αλλαγές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Με την τοποθέτηση του κοντού όμως δεν εξετάζουμε το πόσες αλλαγές θα κάνουμε συνολικά σε έναν γύρο. Εξετάζουμε ότι έχουμε κάποιο έξτρα % ροπής σε κάθε μας ταχύτητα και ειδικά σε ένα αμάξι σαν το δικό μας που είναι τόσο υψηλόστροφο και με τόσο περίεργη κλιμάκωση θα αποδώσει σε όλες τις στροφές.
Σου έχω απαντήσεις σε όλα αυτά, αλλά απ'την στιγμή που το πήρες και είναι θέμα χρόνου να το βάλεις δεν έχουν κανένα νόημα..Οπότε το βάζεις περιμένουμε να ξανανοίξουν οι Σέρρες(αφού πρώτα το έχεις ήδη δοκιμάσει και στα Μέγαρα) και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας από Οκτώβρη..Εφόσον είσαι πιο γρήγορος μαζί σου χαίρομαι κι εγώ γιατί εκτός των άλλων σημαίνει ότι και με το 4.44 κερδίζω σε σχέση με την μαμά μετάδοση, άρα μου φεύγουν οι αμφιβολίες. Συν του ότι θα δούμε έναν ψηλό με suzukακι να πηγαίνει την επόμενη μέρα και να ψάχνεται για 4.77..
Ίσως μπορείτε να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες και από το παρακάτω λινκ
https://www.s2ki.com/...ars-comparison/
Reply
Old May 10, 2012 | 12:01 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by S2johnyK
Ίσως μπορείτε να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες και από το παρακάτω λινκ
https://www.s2ki.com/...ars-comparison/
Με βαση αυτα βγαινει σωστος ο Κωνσταντινος λεγοντας οτι το 4.77 θα ειναι σχεσον παντου πιο γρηγορο. Μονο στο 0-100 βασικα θα χασει λογο μιας παραπανησιας αλλαγης, αλλιως
Reply
Old May 11, 2012 | 10:21 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

δεν υπολογιζονται καποια πραγματακια βεβαια στο simulation αλλα ασε καλυτερα να το δουμε live να εχει και σασπενς...
Reply
Old May 12, 2012 | 02:12 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Τι λες και εσύ μωρέ ανώμαλε?

Ίσα ίσα στο simulation υπολογίζονται ΟΛΑ τα πράγματα από την στιγμή που έχουν την ίδια παραμετροποίηση. Αν δεν υπολογίζονταν και εκεί δεν θα υπολογίζονταν πουθενά.

Άντε τώρα βγάλε συμπέρασμα στον δρόμο με αλλαγές τύπου Kosdali στο ένα αμάξι και στο άλλο με έναν οδηγό μετρίας ταχύτητας...
Φέξε μου και γλύστρισε! Ότι πλεονέκτημα μπορεί να είχε το ένα αμάξι έχει χαθεί ήδη απο εκεί.
Reply
Old May 12, 2012 | 02:19 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ωωωω τι σου ειπε ο Κωστας ρε Κωστα?
Reply
Old May 12, 2012 | 02:54 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

Originally Posted by Nabu
Τι λες και εσύ μωρέ ανώμαλε?

Ίσα ίσα στο simulation υπολογίζονται ΟΛΑ τα πράγματα από την στιγμή που έχουν την ίδια παραμετροποίηση. Αν δεν υπολογίζονταν και εκεί δεν θα υπολογίζονταν πουθενά.

Άντε τώρα βγάλε συμπέρασμα στον δρόμο με αλλαγές τύπου Kosdali στο ένα αμάξι και στο άλλο με έναν οδηγό μετρίας ταχύτητας...
Φέξε μου και γλύστρισε! Ότι πλεονέκτημα μπορεί να είχε το ένα αμάξι έχει χαθεί ήδη απο εκεί.
θα σου πω ενα απλο...ενα σ2000 με 5τη στο 1.00 και διαφορικο 4.10 εχει ιδια τελικη σχεση μεταδοσης με ενα σ2000 με 6τη στο 0.86 και διαφορικο 4.77

παρολο που εχουν την ιδια τελικη σχεση μεταδοσης εχουν διαφορετικες απωλειες ισχυος στην μεταδοση που δεν τις υπολογιζει το simulator...

και ποιες αλλαγες kosdali...κοντο ειχα βαλει και γω και ημουν πισω μετα τα 130-140 και απο μπαμπη και απο παππου,και αυτοι dsg ειναι? συμφωνα με το σιμουλειτορ το κοντο ειναι παντου μπροστα αλλα εγω πεταγομουν λιγο και μετα ερχοταν η σουβλα του βασου
Reply
Old May 12, 2012 | 05:24 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by kosdali
dsg ειναι?
Αυτο μην το ξαναπεις.......μαπα το καρπουζι.........κιβωτιο για τα αναθεμα!!!!
Reply
Old May 12, 2012 | 08:50 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

Originally Posted by eddiex
Ωωωω τι σου ειπε ο Κωστας ρε Κωστα?
ειδες ρε συ Θεοδοση πως μου μιλαει? ''ανωμαλε'' , ''ιδια παραμετροποιηση'' ,'' τυπου kosdali'' ,'' οδηγος μετριαs ταχυτητας'' ,''light me and slipped''....
Reply
Old May 12, 2012 | 02:30 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Πηρα το αιμα μου πισω για σενα Κωστα[βορειος] για την υβρεολογια που σου εσειρε!

http://www.youtube.com/watch?v=Ad7Y7VF4hTE
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:10 PM.