ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Πως να μιλησουμε ρε Γιαννη με την 70αρα να ουρλιαζει και τα κρανοι.Δεν θυμασαι που καναμε μια αποπειρα να τα πουμε στην ευθεια και ειμασταν σα τους κωφαλαλους..
Ε μετα λεω κατσε να το απολαυσω τουλαχιστον και παιζαν μονο κατι τετοια
σε ωραιες στροφες κτλ.
Ασε που το αμαξι ειναι σου ειναι και αρρωστια και σιγουρα εχει μεριδιο ευθυνης για την κατασταση μου.
Αντε να γινω καλα να ανουμε κανα κρασακι να τα πουμε αναλυτικα.
Ε μετα λεω κατσε να το απολαυσω τουλαχιστον και παιζαν μονο κατι τετοια
Ασε που το αμαξι ειναι σου ειναι και αρρωστια και σιγουρα εχει μεριδιο ευθυνης για την κατασταση μου.
Αντε να γινω καλα να ανουμε κανα κρασακι να τα πουμε αναλυτικα.
Ρε συ Μαριε εχω ενα ιντερνετ που σερνεται και μπαινω να δω τι γραφτηκε σε ενα ενδιαφερον τοπικ και εσυ εχεις πεταξει μια απλη φατσα
η οποια δεν εχει καν εκφραση και νοημα..
Με ταλαιπωρεις αρρωστο ανθρωπο..
η οποια δεν εχει καν εκφραση και νοημα..
Με ταλαιπωρεις αρρωστο ανθρωπο..
@NTZ
Ωραίος. Πολύ στρωτή οδηγηση.Μακαρι να μπορούσα να καταλάβω και σε κάθε στροφή με τι σχέση έμπαινες. Σε άλλες καταλάβαινα, σε άλλες όχι,σε μερικές μου έδινες την εντύπωση ότι ήσουν μια πάνω
Εύχομαι και εις "κατώτερα"
Ωραίος. Πολύ στρωτή οδηγηση.Μακαρι να μπορούσα να καταλάβω και σε κάθε στροφή με τι σχέση έμπαινες. Σε άλλες καταλάβαινα, σε άλλες όχι,σε μερικές μου έδινες την εντύπωση ότι ήσουν μια πάνω
Originally Posted by S2johnyK,Nov 30 2009, 01:34 AM
@NTZ

Κ1-2-3-4 με 4η
Κ5-6-7-8 με 3η
Κ9 αλλαγή 3η-4η
Κ10-11-12 με 3η
Κ13 με 4η
Κ14-15 3η
Κ16 αλλαγή 3η σε 4η