Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old Nov 29, 2010 | 03:51 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Μπράβο ρε Sbit διάβασα τι έγραφες και με κανες να πεθυμίσω τα Μέγαρα που παρόλο που τα υποτιμάτε και τα βρίζετε συνέχεια εκεί κάτω (και φυσικά έχετε απόλυτο δίκιο), απαιτούν αρκετά μεγάλα @@(και όχι τόσο χέρια ) ώστε να κινηθείς αρκετά γρήγορα κάτι που σε εξιτάρει...
Τι αλλαγές έκανες στα σινεμπλόκ που αναφέρεις;Αντικατέστησες τα εργοστασιακά με κάποιο κιτ;Πως σου φάνηκαν στην πίστα;
Σχετικά με την μειωμένη απόδοση της ανάρτησης εννοείς ότι μετά από κάποιον αριθμό γύρων ζεσταινόταν το λάδι, άλλαζε το ιξώδες και μειωνόταν η συμπεριφορά της ή είχες καποιο άλλο πρόβλμα;

Υ.Γ. Άντε να κανονίσουμε ρε παιδιά κάτι για Σέρρες...Ψηθείτε να ανεβείτε όλοι...
Reply
Old Nov 29, 2010 | 09:43 PM
s2k_cy's Avatar

Originally Posted by gre165-makis,Nov 29 2010, 01:06 PM
Ευγε Κωσταντινε-ευγε Σαραντη

Κωσταντινε με τι λαστιχα εισαι?Εγω σε καρτοπιστα ειδικα με 2 μοιρες μπρος πισω ημουν πολυ ευχαριστημενος.Καποια φαση δοκιμασα 1 μοιρα μπροστα και αυξησα καστερ στο 6[δεν πηγαινε αλλο] απο 5.30 και το αμαξι εγινε τραγικο.

Μεγαλη διαφορα.
Επισης αν κρινω απο τον θορυβο δεν φορας σεμι οποτε θα σου προτεινα να βαλεις

Σαραντη χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες και λυπαμαι που δεν μπορεσα να ρθω.Πολυ καλο χρονακι και ευγε για τα φρενα.Μεγαλη υποθεση.Ελυσες ισως το μοναδικο θεμα του S.
Tα υπολοιπα απο κοντα.
Οχι δε φοράω σεμισλικ, φοράω τα RE001 Adrenaline. Tωρα για camber μπροστά, την τελαυταία φορά που έκανα ρυθμίσει πριν κανα χρόνο πρέπει ΗΤΑΝ -1.4. Τωρα δεν ξέρω που παίζουν

Α! και κατι άλλο που ξέχασα, ενα μικρό ανέξοδο tip. Η ληψεις onboard εγιναν με μία μικρη φωτογραφική sony lumix νομίζω και δεν χρειάζεσται τρίποδα για να στερεωθεί η οποιαδήποτε αλλή φανταστική και ακριβή βάση. Την κολλάτε στον ανεμοθραυστη πίσω (αφού τον κατεβάσετε) με

Απίστευτη σταθερότητα
Reply
Old Nov 29, 2010 | 10:33 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Originally Posted by Tazio,Nov 29 2010, 04:51 PM
Μπράβο ρε Sbit διάβασα τι έγραφες και με κανες να πεθυμίσω τα Μέγαρα που παρόλο που τα υποτιμάτε και τα βρίζετε συνέχεια εκεί κάτω (και φυσικά έχετε απόλυτο δίκιο), απαιτούν αρκετά μεγάλα @@(και όχι τόσο χέρια ) ώστε να κινηθείς αρκετά γρήγορα κάτι που σε εξιτάρει...
Τι αλλαγές έκανες στα σινεμπλόκ που αναφέρεις;Αντικατέστησες τα εργοστασιακά με κάποιο κιτ;Πως σου φάνηκαν στην πίστα;
Σχετικά με την μειωμένη απόδοση της ανάρτησης εννοείς ότι μετά από κάποιον αριθμό γύρων ζεσταινόταν το λάδι, άλλαζε το ιξώδες και μειωνόταν η συμπεριφορά της ή είχες καποιο άλλο πρόβλμα;

Υ.Γ. Άντε να κανονίσουμε ρε παιδιά κάτι για Σέρρες...Ψηθείτε να ανεβείτε όλοι...
Tazio καλημέρα. Για τα Μέγαρα θα έλεγα για την ώρα ότι 'μας χαρίζαν (το χαριζαν βέβαια είναι σχετικό) γαίδαρο και τον κοιτάγαμε στα δόντια. Αυτην έχουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Αναφορικά με τα σινεμπλοκ τα άλλαξα με αυτά τις powerflex. Τις εντυπώσεις μου τις είχα γράψει και από το καρτόδρομο σε παλαιότερο ποστ. Συμπερασματικά θα πώ ότι ειλικρινά δεν ξέρω καταπόσο στο δρόμο βοηθούν ή μπορεί κάποιος να αντιληφθεί την διαφορά σε καθημερινή χρήση πάντως στην πίστα μέσα και σε βουνό είναι πιο απόλυτο και στην οδήγηση αλλά και στις αντιδράσεις του (πράγμα που δεν είναι πάντα καλό). Αν με ρωτήσει κάποιος πάντως εκείνο που θα του πώ (όπως και το έχω ξαναγράψει) δεν αξίζουν τα χρήματα για τα οφέλη (αν είναι οφέλη για τους Ελληνικούς δρόμους). Για την ανάρτηση που αναφέρεις εγραψα ότι κουράζονται γιατί έμπαινα μαξ 5 γύρους και από τον 4 την ένιωθα να είναι 'ούζο'. Μαλάκωνε πολύ γιατί ζεσταινόταν.

Γιάννη αναφορικά με τα φρένα δεν το διατύπωσα σωστά. Περίμενα να μείνω βασικά από τακάκι και σαν συνέπεια από αίσθηση του πεντάλ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν ξέρω αλλά θα ήθελα την άποψή σου. Μήπως το ότι είναι 4πίστονη με μεγαλύτερο εμβαδο κλαλυψης στο τακάκι δεν κουράζει και την δαγκάνα και το τακάκι τόσο πολύ? Το λέω αυτό γιατί εκείνο που παρατήρησα είναι ότι φρένα λίγο αργότερα σε σχέση με την μαμά και όχι τσαρούχιασμα αλλά ούτε και συνεχώμενο φρένο. Δηλαδή εκείνο που θέλω να πώ είναι ότι με τσιμπιμα του φρένου σε λίγο αργότερο χρόνο είχα την απόδοση που περίμενα. Anyway τα λέμε και από κοντά.

Για Σέρρες αν κανονίσουν οι φίλοι μας στην Θεσ/νικη εγώ θα ανέβω σίγουρα!
Reply
Old Nov 30, 2010 | 02:00 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT,Nov 30 2010, 09:33 AM
Γιάννη αναφορικά με τα φρένα δεν το διατύπωσα σωστά. Περίμενα να μείνω βασικά από τακάκι και σαν συνέπεια από αίσθηση του πεντάλ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν ξέρω αλλά θα ήθελα την άποψή σου. Μήπως το ότι είναι 4πίστονη με μεγαλύτερο εμβαδο κλαλυψης στο τακάκι δεν κουράζει και την δαγκάνα και το τακάκι τόσο πολύ? Το λέω αυτό γιατί εκείνο που παρατήρησα είναι ότι φρένα λίγο αργότερα σε σχέση με την μαμά και όχι τσαρούχιασμα αλλά ούτε και συνεχώμενο φρένο. Δηλαδή εκείνο που θέλω να πώ είναι ότι με τσιμπιμα του φρένου σε λίγο αργότερο χρόνο είχα την απόδοση που περίμενα. Anyway τα λέμε και από κοντά.

Για Σέρρες αν κανονίσουν οι φίλοι μας στην Θεσ/νικη εγώ θα ανέβω σίγουρα!
Σαράντη αν συνεχίσεις να την ψάχνεις έτσι με τις πιστές σε κόβω γρήγορα για αλλαγή ανάρτησης.
Αν χρειαστείς KW (3αρα ή Club Sport) πες μου, έχουμε κονε.

Όσο για τα φρένα δεν τα βάζει "τυχαία" η Spoon στα αγωνιστικά της.
Είναι ο συνδυασμός όλων αυτών που είπες σε συνάρτηση με τα υλικά κατασκευής.
Θα στα πω αναλυτικότερα και από κοντά.
Reply
Old Nov 30, 2010 | 12:00 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ 2ΜΕΡΟ TRACKDAY ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 21-22 ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
Reply
Old Nov 30, 2010 | 12:22 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αμα στο πούμε εδώ ανοιχτά λες να στιγματιστούμε?

Στα κομμάτια..ας στιγματιστώ! Εγώ θέλω!!!
Reply
Old Nov 30, 2010 | 04:02 PM
Tazio's Avatar
Registered User

[QUOTE=tomidis,Nov 30 2010, 01:00 PM] ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ 2ΜΕΡΟ TRACKDAY ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 21-22 ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
Reply
Old Nov 30, 2010 | 10:02 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Εγώ είμαι μέσα σίγουρα απλά να γίνει ένα τοπικ με όλα τα στοιχεία για να ξέρουμε τελικά τι να κανονίσουμε.
Reply
Old Dec 1, 2010 | 01:18 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by Tazio,Nov 30 2010, 05:02 PM
Θωμά μήπως εννοείς 19-20 Φλεβάρη που νομίζω πως είναι και το trackday του Hondatech; 21-22 είναι Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα..

εχεις ενα μεγαλο δικιο...19-20 φεβρουαριου ΗΘΕΛΑ να γραψω...
εγραψα τις ημερομηνιες που εκλεισα για χαμαμ στο αγκιστρο
Reply
Old Dec 1, 2010 | 02:34 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Και εσύ σαν εμένα έψαχνες για Σαββατοκύριακο και ήταν όλα κλειστά ε;

Για Σέρρες που λες και εγώ και ο Colin Mc Rae και απόσο ξέρω και ο Kosdali με τον Borfan είμαστε μέσα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες...
Άντε να μαζευτούμε κι άλλοι..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:04 PM.