Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Aug 1, 2007 | 12:56 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by yiannakos,Jul 24 2007, 09:18 AM
Ούτε μια κόντρα δεν παίχτηκε τον Ιούλιο.
Αφήσαμε τον μήνα να πάει στράφι
Τα S akia έχουνε πάει για μπανάκια και κλαμπάκια μου φαίνεται
Ούτε σύνθημα να είχα δώσει.
Τα λιώσαμε βλέπω αυτήν την εβδομάδα.

@ D_S2000 ζηλεύω

ότι έχει ο καθένας χαίρεται οπότε και εγώ να πω ότι
από έξοδο αγίου στεφάνου προς εθνική με το ATOS της εταιρίας άνοιξα με ένα λευκό φορτηγάκι ford transit το οποίο έκανε ανάποδα λίγο πριν βγει εθνική.
Είχα καλή έξοδο από τον παραδρομο με αποτέλεσμα να του κολλήσω από πίσω.
Του είχα πάρει και τον αέρα και ανοίγαμε μαζί , μέχρι τα 110 όπου μετά άρχισε να μου χώνει καρότσες κολόνες και λάδια (ποπό τι έβγαζε το ρημάδι )
Δυστυχώς η αγωνιστικά κοντή μου πέμπτη δεν μπόρεσε να κρατήσει .

Πάντως ρίξαμε πολύ γέλιο με τον τύπο
Old Aug 1, 2007 | 01:47 AM
andreas2000's Avatar
Registered User

From: Nea Makri

Originally Posted by D_S2000,Jul 31 2007, 09:27 AM
Εγώ τις προάλλες άνοιξα μ'ένα Audi RS4 (Αυτό με τα 450Hp). Ήταν πίσω μου γύρω στα 3 αυτοκίνητα όταν πατήσαμε μαζί από δευτέρες και μέχρι τελείωμα 4ης η διαφορά πρέπει να έμεινε η ίδια. Όσο βέβαια μπορεί κανείς να εκτιμήσει την απόσταση από τον καθρέφτη. Άνοιξα επίσης και Κερατέα μ'ένα CRX Λευκό (υπολογίζεται γύρω στα 240 με 250Hp) το οποίο ήταν όλο γδυμένο (1 κάθισμα είχε όλο όλο) από ρολαριστές δευτέρες και πηγαίναμε μαζί μέχρι και κόκκινα 5ης. Πιο μαζί δεν γίνεται. Πάρα πολύ δυνατό πραγματικά..
Σωστός
Μ'αρέσει να ακούω δυνατα μικρά hondaκια πάντως.
και για το crx λοιπόν.
Old Aug 1, 2007 | 05:52 AM
tolis2000's Avatar
Registered User

εαν μαζευομαστε 2-3 ας κανουμε μια βολτα ρε παιδια να σας γνωρισω κιολας .. μεχρι και 10 /8 θα λιωνω στην αθηνα εαν θελετε εγω ειμαι μεσα
ειναι κανεις απο παλληνη μερια??
Old Aug 2, 2007 | 01:21 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

LOCAL S,
i zantes mama tis xronias 2000 gia mena einai paketo me to toutou, opos kai oi 17ares pou ontos einai pio kales sto kratima ktl. den eksetazo tis epidoseis, k enoeitai pos ola polountai, an omos to skefteis sylektika, e tote den polountai....ayto leo.

PROEDRE
gia to crx exo na sas po para polla, katarxin eixa 1 apo ta prota me tous 131 ippous k rpm stis 7500.....kokkino xroma. k apeiraxto. to proto mou toutou. eixa kanei k mathimata odigisis sto aachen sti germania me pantelos gdymena crx tis pistas ekei me tote 200 ippous....allo pragma.....eimoun k mikros k thymamai ti fobia pou eixa me ayto to pragma.
ayta to 1990......to 2000 eimoun sto belgio k ta xlm tou eixan ftasei tis 265000......k ekana akoma kontres me golf gti, corrado, ola ta mikra saxo k peugeot.....ante geia se ola....apisteyto itan. afou me rotousan ti tou eixa balei k ego apantousa...tipota. fantasteite to psigeio tripise stis 220000 xlm.....k genika den mporo na po oti den to patousa...opos k to S, olo sta kokkina...skyli re paidi mou. k to crx eixe tinagma stin ekkinisi k ayto giati itan arketa elafry. to amesos meta me tous 150 ippous itan pio ipio k leigotero wild. sta elafros meion tou dikou mou itan ta kratimata....as poume to corrado empaine stis strofes san treno, ego empaina san lagos...ligo apo do k ligo apo ekei.....hehehe
Old Aug 2, 2007 | 02:16 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by Germak,Aug 2 2007, 01:21 AM
LOCAL S,
i zantes mama tis xronias 2000 gia mena einai paketo me to toutou, opos kai oi 17ares pou ontos einai pio kales sto kratima ktl. den eksetazo tis epidoseis, k enoeitai pos ola polountai, an omos to skefteis sylektika, e tote den polountai....ayto leo.
Σωστα τα λες ΒΟΥ μου, και εγω τις γουσταρω πολυ! Αυτο εξαρταται απο το γουστο του καθενος ομως...
Προσωπικα, δεν θελω να τις αλλαξω, αν και γνωριζω οτι με τις 17αρες εχει καλυτερο κρατημα, κλπ,κλπ...
Old Aug 3, 2007 | 12:56 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Τετάρτη βράδι είμαι για ποτάκι στο Galea με τον patriot και φεύγοντας παίρνω την Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα. Με προσπερνάνε ένα Evo IX μαύρο με έξάτμιση, ένα Α3 τουρμπάτο μπλέ με ζαντες από S3 και αυτοκόλητο Τσακανίκας και ένα τουρμπάτο BMW λευκό παλιό. Τους προλαβαίνω στα φανάρια του Σκλαβενίτη που έιναι η μεγάλη η κατηφορική ευθεία και είμαι μπροστά στο φανάρι δίπλα δίπλα με το Evo. Με το που ανοίγει πράσινο φεύγουμε δυνατα και οι δύο και μέχρι τετάρτες κούμπωμα πέμπτης είμασταν μαζί όπου και μού έκανε ένα και μπήκε μπροστά μου και κόψαμε στα φανάρια. Το Evo ήταν δικάβαλο και εγώ ανοιχτός. Ακουγα την τουρμπίνα του και νόμιζες ότι θα σε καταπιεί αλλά το S στο ύψος του, σίγουρα θα άκουγε το πριόνισμα της J's.

Μόλις κόψαμε στο φανάρι του λέω καλό ήταν έτσι?
Μου λέει σαστισμένος: Πόσα άλογα έχεις?
Του λέω μαμά είναι.
Τρώει παιδιά ένα στράβωμα και μου λέει Α καλά τότε κ' εγώ μαμά είμαι και φεύγει.

Τι να του πω ρε παιδιά, ψέμματα? Αφού μαμά είμαι.

Απλά έκανα καλό ξεκίνημα, είχα κατηφόρα και ήταν το πρώτο άνοιγμα που το είχα παρκαρισμένο και πάντα στο πρώτο άνοιγμα το S πάει καλύτερα.
Το παλικάρι έδειξε να ξενέρωσε τη ζωή του γιατι πρέπει να είχε κάμποσα αλογάκια το Evo, το δε Α3 πέρασε δίπλα μου και πρέπει να ήταν τέρας, ούτε που τόλμησα να του κολλήσω αν και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Πρέπει να είναι παρέα αυτοί.

Δηλάδη αν το είχα κλειστό με την κουκούλα τί θα γίνόταν?
Α ρε Sαρα, μ' έβγαλες ασπροπρόσωπο πάλι!!!
Old Aug 3, 2007 | 02:39 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Περάσανε 3 τουρπατοι από δίπλα σου και δεν μάσησες.
Εύγε
Το λιγότερο που θα πω ότι είσαι πολύ θαρραλέος.
Και το αποτέλεσμα πολύ καλό
Και πάλι εύγε
Old Aug 3, 2007 | 03:09 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Μπράβο, μπράβο Μάνο....Τους έβαλες τα γυαλιά...Super το αποτέλεσμα...
Old Aug 3, 2007 | 03:39 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Aug 3 2007, 02:39 AM
Περάσανε 3 τουρπατοι από δίπλα σου και δεν μάσησες.
Εύγε
Το λιγότερο που θα πω ότι είσαι πολύ θαρραλέος.
Και το αποτέλεσμα πολύ καλό
Και πάλι εύγε

Γεια σου ρε φίλε με τα καλά σου λόγια πάντα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυσκέφτηκα.
Μη νομίζετε και αυτοί με τα τουρμπάτα πάντα μας φοβούνται. Και το παιδί με το S3 όταν του είπα ότι δεν έχει νόημα να ανοίξουμε, θα είναι μπροστά, ήθελε και τελικά παραδέχτηκε ότι το S είναι δυνατό.

Εντάξει, κυκλοφορούν και τέρατα που ούτε για πλάκα δεν τολμάς να ανοίξεις, ακόμα και Uno turbo μ' έχει πατήσει και πολύ μάλιστα. Ή πέτυχα και μια CaymanS και ούτε που το σκέφτηκα. Άσχετο αλλά το αμάξι αυτό ρε παιδιά κάνει σα μαχητικό. Είαι φοβερό!
Αυτά....
Old Aug 6, 2007 | 08:59 AM
lingenfelter's Avatar
Registered User

Χθες το βραδυ επειδη ειχα πιασει αραχνες, ανοιξα με ενα φιλαρακι που ειχε ενα ολοκαινουργιο opel corsa opc.
2καβαλος εγω , μονο ο οδηγος στο corsa, ανοιξαμε αρχικα απο σταση και εφαγε τον αμαζευτο, γυρω στις 2 κολωνες περιπου εως τα 200 περιπου χιλιομετρα.
Μετα ανοιξαμε ρολλαριστα με 1η εγω και 2ερα αυτος και επαναληφθηκε το ιδιο σκηνικο.
Στο καπακι πατησαμε και οι 2 με 2ερες αλλα και παλι στο τελος εφαγε αρκετα
Αυτααα..
Εις αναμονη να ανοιξω με τιποτα πιο δυνατο σημερα...

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.