Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old Jul 5, 2011 | 10:28 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

α...από τον ίδιο ψωνίζουν... κατάλαβα...

Reply
Old Jul 7, 2011 | 03:06 PM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Ακριβώς Ηλία ψωνίζουν από τον ίδιο. Για την ιστορία πάντως, αυτό της ATS προετοιμάστηκε από την Mader Motorsport, που στο παρελθόν με το ίδιο αυτοκίνητο πάντα σε μαύρο χρώμα, έχει κερδίσει αρκετές φορές την SP3 στην "πράσινη κόλαση"
Reply
Old Jul 11, 2011 | 04:13 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Σόρρυ για το καθυστερημένο, αλλά 1 εβδομάδα ξεκούρασης και ακολούθως 1 εβδομάδα κόλασης στη δουλειά που άφησα.....

Λοιπόν, ανάμικτα συναισθήματα για το gtcc. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στο Κώστα για την επίδοσή του. Πραγματικά σφαίρα το έκανε το s με αποτέλεσμα την πρωτιά στην κατηγορία του και απίστευτους χρόνους. Μπράβο ρε Κώστα

Εγώ, δυστυχώς, τα θαλάσσωσα. Κατώτερος των περιστάσεων.... Οδήγησα μετά από 2 χρόνια στα Μέγαρα, αλλά ήμουν τραγικός. Όσον αφορά το αμάξι, δεν έγινε καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, μία ευθυγράμμιση, 4 λαστιχάκια 888 που είχα από προηγούμενα td, όχι σε πολύ καλή κατάσταση. Δυστυχώς έκανα τραγικά λάθη στην οδήγηση, έχασα φρένα στο s και γενικώς η τηλεμετρία έδειξε οτι ήμουν αργότερος ακόμα και από την τελευταία φορά που ήμουν Μέγαρα πριν από 2 χρόνια.... Το φταίξιμο ήταν κυρίως δικό μου. Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να βρώ ρυθμό και για αυτό το λόγο οι χρόνοι ήταν και κουκουρούκου μεταξύ τους. Πάντως δεν μου έφταιγε το αυτοκίνητο..... Και τα λάστιχα ακόμα που ήταν στην τελευταία φάση της ζωής τους, δεν μπορώ να πώ οτι επηρέασαν τόσο στην γλύστρα που για όλους, ελέω ζέστης, ήταν πάνω κάτω η ίδια. Θα συγκρίνω τηλεμετρίες με Κώστα, ειδικά για "φυστικιές" για να μας φύγει και η απορία. Τέσπα, ας ελπίσω οτι την επόμενη φορά θα είμαι πιο συγκεντρωμένος στην οδήγηση μου. Πάντως οι χοντάρες δούλεψαν απροβλημάτιστα.
Reply
Old Jul 12, 2011 | 06:04 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Γιάννο μου σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και απο εδώ!!
Με σένα τα είπαμε και στην πίστα... τα νούμερα σου δεν ήταν αντιπροσωπευτικά των ικανοτήτων σου. Next time με το πάσο μας

Εχθές πήρα και το βίντεο επιτέλους στα χέρια μου μιας που δεν είχα βρεθεί απο τότε με τον φίλο που είχε το βίντεο στην κάμερα του.
Το παραθέτω προς θέαση...

http://youtu.be/JRiww054EGM

Γιάννη που στέλνω τηλεμετρίες? Θέλω να δω την δική σου να συγκρίνω φυστικιές!! Το θέλω πολύ!!
Reply
Old Jul 13, 2011 | 01:23 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by Nabu
Γιάννο μου σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και απο εδώ!!
Με σένα τα είπαμε και στην πίστα... τα νούμερα σου δεν ήταν αντιπροσωπευτικά των ικανοτήτων σου. Next time με το πάσο μας

Εχθές πήρα και το βίντεο επιτέλους στα χέρια μου μιας που δεν είχα βρεθεί απο τότε με τον φίλο που είχε το βίντεο στην κάμερα του.

Γιάννη που στέλνω τηλεμετρίες? Θέλω να δω την δική σου να συγκρίνω φυστικιές!! Το θέλω πολύ!!
ωραιος!

γιατι τοσο ντριφτ?η πιστα φταιει η το στησιμο?
Reply
Old Jul 13, 2011 | 02:30 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by ntz
Σόρρυ για το καθυστερημένο, αλλά 1 εβδομάδα ξεκούρασης και ακολούθως 1 εβδομάδα κόλασης στη δουλειά που άφησα.....

Λοιπόν, ανάμικτα συναισθήματα για το gtcc. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στο Κώστα για την επίδοσή του. Πραγματικά σφαίρα το έκανε το s με αποτέλεσμα την πρωτιά στην κατηγορία του και απίστευτους χρόνους. Μπράβο ρε Κώστα

Εγώ, δυστυχώς, τα θαλάσσωσα. Κατώτερος των περιστάσεων.... Οδήγησα μετά από 2 χρόνια στα Μέγαρα, αλλά ήμουν τραγικός. Όσον αφορά το αμάξι, δεν έγινε καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, μία ευθυγράμμιση, 4 λαστιχάκια 888 που είχα από προηγούμενα td, όχι σε πολύ καλή κατάσταση. Δυστυχώς έκανα τραγικά λάθη στην οδήγηση, έχασα φρένα στο s και γενικώς η τηλεμετρία έδειξε οτι ήμουν αργότερος ακόμα και από την τελευταία φορά που ήμουν Μέγαρα πριν από 2 χρόνια.... Το φταίξιμο ήταν κυρίως δικό μου. Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να βρώ ρυθμό και για αυτό το λόγο οι χρόνοι ήταν και κουκουρούκου μεταξύ τους. Πάντως δεν μου έφταιγε το αυτοκίνητο..... Και τα λάστιχα ακόμα που ήταν στην τελευταία φάση της ζωής τους, δεν μπορώ να πώ οτι επηρέασαν τόσο στην γλύστρα που για όλους, ελέω ζέστης, ήταν πάνω κάτω η ίδια. Θα συγκρίνω τηλεμετρίες με Κώστα, ειδικά για "φυστικιές" για να μας φύγει και η απορία. Τέσπα, ας ελπίσω οτι την επόμενη φορά θα είμαι πιο συγκεντρωμένος στην οδήγηση μου. Πάντως οι χοντάρες δούλεψαν απροβλημάτιστα.
Δεν πειράζει συμβαίνουν και αυτά..Κρίμα μόνο που δεν πολυευχαριστήθηκες την συμμετοχή..

Πόσο σπαστικά είναι τα Sακια με τους κώνους για να μειώσουν την ταχύτητα..Πιο παλιά δεν γινόταν ο αγώνας στην μισή πίστα μέσω των παράδρομων που συνδέουν την κύρια διαδρομή;
Όντως πολύ γλίστρυμα...Με 17αρες ζάντες Κωνσταντίνε έχεις μπει;
Reply
Old Jul 13, 2011 | 03:06 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Παιδιά η παρατήρηση σας ήταν και η δική μου στον αγώνα.

Η ώρα που μπήκε η κατηγορία μου ήταν κατά τις 2 το μεσημέρι και είχε βράσει και όλος ο τόπος εκείνη την ώρα.
Αν έχετε δει άλλα βίντεο απο Μέγαρα σίγουρα θα μπορείτε να δείτε την διαφορά στην πρόσφυση μεταξύ των 2 βίντεο.
Γενικότερα ήταν χαροπάλη οι 3 γύροι. Όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο μου πόστ εδώ, τσακωνόμουν με το αυτοκίνητο.
Δεν υπήρχε άισθηση. Έκανα κίνηση να το τοποθετήσω και αυτό είτε γλύστραγε χάνοντας την είσοδο είτε εκεί που είχε κρατήσει πρόσφυση με τιμονιές, μου άνοιγε την ουρά στο τέλος χωρίς προειδοποίηση.
Μπορεί εγώ να μην ήμουν 100% συγκεντρωμένος φυσικά και το αμάξι να μην έφταιγε σε τίποτα, αλλά μετά που το συζητήσαμε και με άλλους οδηγούς μου είπαν ότι για όλους γλύστραγε η πίστα.

Επίσης λόγω ζέστης δεν μπορώ να πω ότι τα τακάκια μου έδωσαν εμπιστοσύνη καθώς περνούσαν οι γύροι. Όταν δε έπρεπε να φτάσω στους κώνους που αναφέρεις Βαγγέλη, εκεί να δεις. Φαίνεται και απο το τιμόνι ένα μικρό ψάρεμα που έκανε το αμάξι. Προσπαθούθες να το τοποθετήσεις και μέσα στο chicane καλά για να μην ρίξεις κάνα κώνο, προσπαθούσες να μην σου γυρίσει και χάσεις χρόνο. Μεγάλη μπούρδα βασικά αλλά τι να κάνεις. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Θα παίξουμε με ότι έχουμε.

Κωστάκη το setup είναι ίδιο με τις προηγούμενες φορές, δεν έχει αλλάξει κάτι. (η 3η βλέπεις ε? Βελούδο μπαίνει !! )

Βαγγέλη με 16άρια, 888αρια είμαι όπως πάντα. Τα 17άρια έχουν φύγει εδώ και καιρό απο την κάβα.
Reply
Old Jul 13, 2011 | 11:31 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Κρεμα η 3η..Κρεμα!

Φαινεται οτι γλυστραει παρα πολυ.Στους 2 πρωτους το ισσοροπεισ παρα πολυ ωραια..Στον 3ο σε επιασε η μλκια σου..δεν αντεξες..Ηθελες να το σανιδωσεις..

Παντως με τετοια προσφυση αυτο που λεγαμε για κατω απο 1.10 το θεωρω αδυνατο.Φυσικα κατεβαινει αλλα οχι εκεινη την μερα και ωρα.Μου θυμιζει την μερα που γυρνουσα με νυχια και με δοντια στο 11 και ακομα χειροτερη.

Τεσπα.Μου αρεσε το φρεναρισμα στο εσακι.Στην αρχη νομιζα οτι φρεναρεισ νωρις αλλα μετα που ειδα το ψιλοξεκολλημα στην εισοδο του,καταλαβα οτι απλα..νομιζα.
Reply
Old Jul 13, 2011 | 01:01 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Καλά, έχω πεθάνει στο γέλιο σήμερα με τον Billy που επέμενε ότι μπορείς να συγκρίνεις Κ8 και Κ6 με τα περάσματα γύρων χωρίς κομμένες ευθείες και ότι αν ήταν κανονική η πίστα, θα είχε γράψει 5αράκι.. Εγώ λέω ότι δε γίνεται καθώς δε μπορείς να συγκρίνεις μία στροφή που προηγουμένως έχεις πατήσει φρένο και κατεβάσει ταχύτητα με μία που μπαίνεις στην είσοδο με τέρμα γκάζι.. εκείνος επιμένει πως ναι.. τελικά θα λύσουμε τις διαφορές μας στο καρτόδρομο.. εγώ με το civic, ο billy με το fiesta.. nabu, αν θες έλα κι εσύ με το καράβι, να γίνει χαμός..
Reply
Old Jul 13, 2011 | 05:02 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Επίσης λόγω ζέστης δεν μπορώ να πω ότι τα τακάκια μου έδωσαν εμπιστοσύνη καθώς περνούσαν οι γύροι.
Τι τακάκια φοράς Κωνσταντίνε;Χώρια από την ζέστη πάντως, έχουν και 2 επιπλέον φρεναρίσματα τα οποία καταπονούν επιπλέον τα φρένα παρόλο που μειώνονται οι ταχύτητες των φρεναρισμάτων.

Μου φαίνεται ή άλλαξες την γραμμή σου και πλέον προσπαθείς να κόψεις μέτρα στα περάσματα σου στην Κ9 σύμφωνα με την σχετική συζήτηση που είχαμε πιο παλιά;
Ειδικά τώρα με τους κώνους πριν την Κ8 που σου κόβουν αρκετά την ταχύτητα, λογικά θα σε βολεύει ακόμα περισσότερο.

Originally Posted by uma_chikara
Καλά, έχω πεθάνει στο γέλιο σήμερα με τον Billy που επέμενε ότι μπορείς να συγκρίνεις Κ8 και Κ6 με τα περάσματα γύρων χωρίς κομμένες ευθείες και ότι αν ήταν κανονική η πίστα
Ίσως με πολύ δυνατά αυτοκίνητα να ισχύει, αλλά συγκεκριμένα για το S2000 του Nabu που βλέπω ίσα που προλαβαίνει να γεμίσει την 2α οπότε δεν τίθεται θέμα..Πιστεύω Ηλία αν δει ο φίλος του το incar του Κωνσταντίνου ή καμιά τηλεμετρία, θα αναθεωρήσει.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:26 PM.