Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old Oct 16, 2012 | 01:30 PM
papdoc's Avatar

Χαζεύω τις τηλεμετρίες του Κωνσταντίνου, και έχω χαζέψει! Τόσο με το κράτημα και τη δύναμη του αυτοκινήτου όσο και με την πολύ στρωτή του οδήγηση. Και φυσικά μπήκε ήδη στα 5άρια, έστω και ιδεατά, αφού ο ιδανικός γύρος του είναι στο 1:05.86 (έτσι για reference, όταν έκανε το 1:07.5 με τα semi, ο ideal lap ήταν στο 1:07.36).
Εκεί που σίγουρα μπορείς να ροκανίσεις λίγο χρόνο Κωνσταντίνε, είναι στην Κ8. Είναι το μόνο σημείο όπου δεν υπερτερείς (σε όλες τις άλλες στροφές είσαι 5-10km/h πάνω). Επίσης τα 2km/h παραπάνω ταχύτητα στην ευθεία σε σχέση με τα 7άρια, πιστεύω ότι οφείλονται καθαρά σε καλύτερη έξοδο από την 5 και το ελαφρώς πιο καθυστερημένο φρενάρισμα σου. Πιστεύω ότι με το μαμά κωρονοπήνιο θα μάζευες περισσότερα χιλιόμετρα, αφού τώρα αναγκάστηκες και κούμπωσες 5η. Δεν ξέρω έαν και πόσο πιο ελαφρύς είσαι σε σχέση με τα 7άρια, οπότε δεν θα καταδικάσω ακόμα το κοντό. Εάν όμως μου πεις ότι είσαι καμιά 100άρα πιο ελαφρύς, τότε πήγαινε αύριο και ξαναβάλε το μαμά! Επίσης τα φρένα σου έβγαζαν τρελές τιμές επιβράδυνσης, πολύ καλύτερες από το MX-5! Και τέλος, ένα hardtop πιστεύω ότι είναι πλέον απαραίτητο, για αεροδυναμικούς λόγους.
Και πάλι συγχαρητήρια Κωστή, έχεις ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά και από τον Μπούμπκα!

ΥΓ: Μακάρι να είχα τον χρόνο να έκανα μια κανονική ανάλυση τηλεμετρίας. Επιφυλλάσομαι για το μέλλον.
Reply
Old Oct 16, 2012 | 03:09 PM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Κωνσταντίνε τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα, απλά υποκλίνομαι

Χίλια μπράβο και στον μηχανικό σου τον Βασίλη.
Reply
Old Oct 17, 2012 | 02:12 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πως φαίνεται ο έμπειρος τηλεμέτρης...

Δημήτρη ξέρεις πολύ καλά τι κοιτάς. Είχα πρόβλημα με την Κ8 αυτήν την φορά. Είτε εγώ δεν μπορούσα να την σημαδέψω σωστά (είχε κάτι γρασίδια στην είσοδο της που με μπέρδευαν) είτε το αμάξι δεν συμπεριφερόταν καλά με το που καβαλούσα το κέρμπ της. Με "ξέβραζε" και με κατέβαζε.
Reply
Old Oct 17, 2012 | 04:35 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Στα φρένα τι μετατροπή εχεις κάνει?
Μπράβο για το αποτέλεσμα!Οταν υπάρχουν γνωσεις, ταλέντο και όρεξη για ψάξιμο τα αποτελέσματα ερχονται σαν φυσικό επακόλουθο.
Ωραιος φιλε!
Reply
Old Oct 17, 2012 | 04:53 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πολύ μεγάλη μετατροπή έχω κάνει και δεν είναι για όλες τις τσέπες!!

Έχω...

... αλλάξει τακάκια

Carbotech XP 10 - XP 8
Reply
Old Oct 17, 2012 | 05:44 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Κωστα η αεροτομη μάλλον κόβει παρα βοηθά στα μέγαρα...

Το πρόβλημα με τα φρένα του s2k δεν είναι η απόδοση(λύνεται με τακάκια) αλλα η διάρκεια και αντοχή(Σπάνε οι δισκόπλακες).
Ομως κάτι τέτοιο λύνεται καθώς υπάρχουν ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ ιαπωνικές στην αγορά...οπότε ας σπάνε...

Κώστα τα λάστιχα αυτα δεν είναι τυχαία σλίκ... είναι το επίσημο λάστιχο του WTCC και σε αυτή την διάσταση που έχουμε δεν πωλουνται καινούρια...σε παρόμοια διάσταση κοστίζουν 2κ+ !! Οπότε είναι λογικό η εκπληκτική τους απόδοση και σε κ΄ρατημα αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε αντοχή και ''αίσθηση''!!
Προσωπίκά είχα το ίδιο αίσθημα με σένα όταν πμήκα με αυτα.. τα όρια ήταν πολύ πιό πάνω απότι περίμενα.. δυστηχώς δεν έκανα αρκετούς ΄γυρους για να ξεφοβηθώ και δοκιμάσω όλα αυτά που πολύ σωστα περιέγραψες!

Αντε και είς κατώτερα!!!

PS : Κώστα μην αναλωθεις άλλο Μέγαρα να κυνηγάς χρόνους, αν μπορείς απο χρόνο και χ΄ρημα πηγαινε σε άλλες ΠΙΣΤΕΣ.
Reply
Old Oct 17, 2012 | 09:13 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu

Έχω...

... αλλάξει τακάκια

Carbotech XP 10 - XP 8
Εχεις βαλει και Ducts?
Reply
Old Oct 17, 2012 | 11:06 AM
leader's Avatar
20 Year Member

From: Athens, Greece

Συγχαρητήρια Nabuκο !
Reply
Old Oct 17, 2012 | 01:50 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Dicktp
Originally Posted by Nabu' timestamp='1350478425' post='22088512

Έχω...

... αλλάξει τακάκια

Carbotech XP 10 - XP 8
Εχεις βαλει και Ducts?
Eχει βαλει ναι.Το χει πει 20 φορες στο παρελθον.Ελπιζω το emoticon να μην ειναι καχυποπτο οπως φαινεται.Αλλη καϊλα δεν ειχε απ το να κρυψει τα ducts που φοραει..

Μπραβο ακι εδω αγορινα μου και στον Παππου[Βασιλη] επισης..
Reply
Old Oct 17, 2012 | 03:18 PM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis
Originally Posted by Dicktp' timestamp='1350493990' post='22089414
[quote name='Nabu' timestamp='1350478425' post='22088512']

Έχω...

... αλλάξει τακάκια

Carbotech XP 10 - XP 8
Εχεις βαλει και Ducts?
Eχει βαλει ναι.Το χει πει 20 φορες στο παρελθον.Ελπιζω το emoticon να μην ειναι καχυποπτο οπως φαινεται.Αλλη καϊλα δεν ειχε απ το να κρυψει τα ducts που φοραει..

Μπραβο ακι εδω αγορινα μου και στον Παππου[Βασιλη] επισης..
[/quote]
Αν ειναι δυνατον φίλε να εβαλα τα καχύποπτο emoticon για να ενοχλήσω ή για να προκαλέσω. Εντάξει, δεν γνωριζόμαστε και η αμεσότητα στο γραπτο κείμενο καποιες φορές χανεται αλλά οκ, είπαμε. Το ξέρω οτι τα εχει βάλει στο αυτοκινητο, το εχω διαβάσει σε πολλά ποστ και εχουμε μιλήσει με τον Κωσταντινο. Αλλά εν πασει περιπτώσει για να σου λύθεί η απορία και να συνεχισουμε την συζητηση επι του θέματος, το ποστ μου σκοπό ειχε να μας ενημερώσει ο Κωσταντίνος για τα brake ducts, επειδή εχει γίνει στο τοπικ αρκετη συζήτηση για τα φρένα του s σε πίστα, τι φρεναρει και τι οχι, τι αντεχει και τι δεν αντεχει που νομίζω κρίνοντας και εκ του αποτελέσματος ειναι ο καταλληλος να μας πει. Αυτά.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:56 AM.