Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Jul 6, 2007 | 04:46 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by yiannakos,Jul 6 2007, 03:02 AM
Είμαι πρόθυμος για ένα σωστό build του μοτέρ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος
Στην Ελλάδα που να μπορεί να κάνει την δουλειά αυτή σωστά.
O Θείος Παύλος ίσως...
Old Jul 6, 2007 | 07:08 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Να' μαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό στο προσκήνιο. Τόσο καιρό έλειπα γιατί είχα βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή κι επομένως δεν είχα internet. Ζητώ συγγνώμη για αυτή μου την απουσία αλλά ο ΟΤΕ μερικές φορές σου θυμίζει ότι ζεις στην Ελλάδα όπου η εξυπηρέτηση μερικές φορές θυμίζει Ουγκάντα. Κλείνω λοιπόν αυτήν την εκτός θέματος παρένθεση κι έρχομαι στο θέμα.
Yiannakos τι να πω ρε φίλε? Όταν ήρθες και μας είπες ότι κάτι έγινε στο μοτέρ πάγωσα. Θυμήθηκα τα δικά μου όταν έχοντας πέσει θύμα των γνωστών ασχέτων που κυκλοφορούν και θέλουν να λέγονται βελτιωτές είχα την "τύχη" να δω 2 φορές το μοτέρ να σπάει. Αυτό που με κράτησε τότε και δεν το πούλησα ήταν η πίστη μου ότι το αυτοκίνητο μπορούσε να βγάλει δύναμη αλλά φαίνεται ότι δεν ήξεραν αυτοί που το έφτιαξαν πως πρέπει να βγει. Το S2000 είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο και θα πρέπει ο εκάστοτε βελτιωτής να ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και γιατί το κάνει ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Αλλιώς φλερτάρεις άσχημα με την απογοήτευση κι ότι την συνοδεύει...
Φαίνεται ότι η επιλογή πιο ενισχυμένων εμβόλων και μπιελών είναι σε τέτοιες περιπτώσεις μονόδρομος. Ελπίζω να γίνει μια πολύ καλή δουλειά πια μέσα στο μοτέρ κι όλα από εδώ και στο εξής να πάνε κατ' ευχήν. Θα σε περιμένουμε στην παρέα μας ελπίζω το ταχύτερο δυνατόν κι ακόμα πιο δυνατό.
Γιωργάκη που είσαι εσύ ρε παιδί μου λέμε τώρα? Μαθαίνω ότι σε λίγες ημέρες θα γίνεις μόνιμος κάτοικος της Bούτας, και των λοιπών γνωστών κοντροστεκιών μ'ενα S2000 που θα ξυρίζει. Ανυπομονώ να το δώ στον δρόμο. Άντε, μου φαίνεται ότι τώρα θα πάρεις το αίμα σου πίσω από πολλούς που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι... έχω γνωστό τον αντιπρόσωπο της Lipton. Να του πω να σου κάνει καμιά καλή τιμή να προμηθευτείς φακελάκια χονδρική? Άντε γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα προλαβαίνεις να τα μοιράζεις....
Old Jul 6, 2007 | 07:17 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

dimitri pisteveis pos mporoun na mou ftiaxoun to moter sosta edo stin ellada?
Old Jul 6, 2007 | 07:30 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Για μένα αν κάποιος μπορεί να στο φτιάξει αυτός είναι ο Νικηφόρος. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να έχεις γαιδουρίσια υπομονή γιατί έχει πάρα πολύ δουλειά κι ο χρόνος παράδοσης θα είναι μάλλον αρκετά μακρύς. Τώρα από εκεί και πέρα τι να σου πω...Προσωπικά μετά τις ατυχίες που είχα και πήρα έτοιμο μοτέρ της J's κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κανείς μα κανείς δεν ξέρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τόσο καλά όσο οι Ιάπωνες. Τώρα θα μου πεις ...και τι να κάνω? Να το πάω στην Ιαπωνία? Οχι βέβαια. Μπορείς όμως για να εξασφαλιστείς κι εσύ όσο γίνεται να απευθυνθείς σ'έναν και μοναδικό άνθρωπο που θα αναλάβει να σου φτιάξει και το μοτέρ και να σου κάνει και το tuning του εγκεφάλου στην συνέχεια. Γιατί αλλιώς αν κάτι δεν πάει καλά στην πορεία είναι σίγουρο ότι θα τα ρίχνει αυτός που έφτιαξε το μοτέρ σ΄αυτόν που το προγραμμάτισε και το αντίστροφο. Κι εσύ δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοβαρέσεις. Οπότε με δεδομένο ότι θα το φτιάξεις στην Ελλάδα κάνε αυτό που σου είπα. Παραπάνω όσον αφορά πιθανούς βελτιωτές δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πόσο καλά γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Να θυμάσαι μόνο αυτό. Όσο σημαντικό είναι να γίνει μια άκρως σοβαρή κι επαγγελματική δουλειά στο στήσιμο του μοτέρ άλλο τόσο σημαντικό είναι κι ο προγραμματισμός. Σου εύχομαι πραγματικά καλή τύχη.
Old Jul 6, 2007 | 07:41 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

1η) Κόντρα με GT3. Από ρολλαριστές δευτέρες μου έκανε 3 αυτοκίνητα μέχρι τα 200.
2η) Με φτιαγμένο fr. Από φανάρι κουμπώνοντας 2α άρχισε να με χάνει και μετά έκοψε.
3η) Με Octavia (Πολύ δυνατό ήταν...) από ρολαριστές 2ες αλλά ήταν σε απόσταση πίσω μου η απόσταση παρέμενε νομίζω σταθερή.
4η) Με Cayman S (εγώ δικάβαλος) έφαγε μια κολόνα. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο τύπος δεν ήξερε να το πάει γιατί τόσο μεγάλη διαφορά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται.
Old Jul 6, 2007 | 08:14 AM
dims2k's Avatar
Registered User

proedre twra eksigeitai to gegonos oti eskases epanw xwris pinakida!!
esu lisakses stis kontres den vgikes apla volta
ti egine telika tin pires pisw???
Old Jul 6, 2007 | 08:31 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Όχι όχι...Με παρεξηγήσατε ...Όλες αυτές έγιναν την Δευτέρα που μας πέρασε και την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά λόγω της απουσίας μου τις έγραψα όλες μαζεμένες. Προχθές είχα ξενερώσει τόσο πολύ που πήγαινα TAXI. Και παρά λίγο να φάω κι άλλη αφού στην Αττική οδό στον περιφερειακό Υμμητού και πρίν την έξοδο για Παπάγου πήγαινα χαλαρά με 150 πίσω από ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο κι αφού πιάνουμε την μεγάλη ευθεία στο τέλος της (1.30 το βράδυ παρακαλώ... ) είναι στημένα τα στρουμφάκια με ραντάρ χειρός...και κάνουν σήμα στον μπροστινό μου να σταματήσει..Με το που το βλέπω αυτό σανίδα το γκάζι κι ο μπάτσος μου κούναγε τα χέρια από μακριά...Χωρίς πινακίδες εγώ και με την τσαντίλα που είχα δεν καταλάβαινα τίποτα... Καλά άντε γεια λέω από μέσα μου... Ε...μα.... Πήξαμε στην κλήση στα καλά καθούμενα... Τελικά μου σβήσανε την κλήση για την ασφάλεια που δεν είχα μαζί. Η άλλη εκρεμμεί ακόμα αφού πήγα 2 φορές να βρω τον Διοικητή και δεν ήταν εκεί...Δευτέρα πάλι.... Πάντως πήγα και στο Υπουργείο Συγκοινωνιών κι άλλαξα και πινακίδες τις οποίες και φοράω...Έγινα νόμιμος πια...Και μου 'φυγε κι αυτό το άγχος με την μπροστινή κολοπινακίδα...
Old Jul 6, 2007 | 09:31 AM
dino_s's Avatar
Registered User

paidia exei valei kanenas me speedster 2.2 (oxi turbo)? xwris turbo k cpu h kobresores s 2000
Old Jul 6, 2007 | 11:37 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Παιδια εβγαλα το αμαξι σημερα, δυστυχως οχι ρυθμισμενο καθως ειχαμε ενα problem το πρωι στο dyno , λογω κακων μπουζι οταν εμπαινε vtec εκανε σκαλοπατι μεγαλο. Το γυρισαμε πισω συνεργειο, του αλλαξαμε μπουζι, μετρησαμε συμπιεση και χρονισμο και μετα δεν μπορουσαμε να βρουμε δυναμομετρο γιατι φευγανε ολοι τριημερα και Παρασκευη δεν το κραταγανε για μενα ανοιχτο. Τελοσπαντων προς το παρον ο gzob μου εχει βαλει ενα προγραμμα με κοφτη 6500 και χωρις vtec ομως το αμαξι τουρμπιζει απο τις 3500 και τωρα κανω απλα τουρμπισματακια για να ακουω το external. Αφου αλλαξαμε τα μπουζι , εβαλε ο gzob το vtec στις 5500 και κοφτη στις 8000. Παιδια με πιεση του κωλου , κατι 0.5-0.6 χαναμε τα τιμονια στην Ιερα οδο . Το αμαξι δεν καθοταν ισια για κανενα λογο και ο Γιωργος μου ειπε οτι παταγε μισο γκαζι Σκεφτειτε εμεις που θελουμε 1 bar να δουλεψει. Μακαρι να ειναι αξιοπιστο , αυτο που ειδα παιδια σε αυτα τα δυο ανοιγματα, με ενθουσιασε το λιγοτερο. Χωρια τον ηχο , που πεταγοντουσαν απο παντου να δουνε τι ειναι , καργα ψαρωμα. Λογω καποιου ταξιδιου του gzob θα ρυθμισουμε οριστικα την Πεμπτη , οποτε υπομονη μεχρι τοτε.
Old Jul 6, 2007 | 12:33 PM
dims2k's Avatar
Registered User

pempti???? ante re giwrgo vgale to teras na doume aloga !!! ti tourbina evales gt 35? kai eksatmisi 76ara?

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.